Termékek Menü

Halak, vadak

Halak, vadak Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
600 Ft

"E kötetben szereplő ételek nagy része ünnepi alkalmakra tartogatott receptek, de találnak köztük hétköznapra való ízletes, és egyszerűen készíthető fogásokat is. Sok sikert kívánok az elkészítésükhöz!"
(Frank Júlia)

Cikkszám: 9789631358421
Szállítási díj: 10 Ft
Elérhetőség: 1 db db van raktáron
Várható szállítás: 2018. július 25.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Borok a konyhában Borok a konyhában
500 Ft

Leírás és Paraméterek

"Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsonykor az asztalunkra kerül, nem reprezentálja azt a sok finomságot, amit a halhúsból el lehet készíteni. A legáltalánosabban elterjedt tonhal nem drága, és nagyon sokféle étel készíthető belőle. Természetesen a tengeri halak között vannak nagyon drága, különleges minőségűek, de ezeket nem minden nap eszi az ember. (A receptek között bőven találnak olcsóbb halfajtából készíthető ételt.) A tenger "gyümölcsei" (kagyló, rák, polip, tintahal stb.) pedig a legínyencebbeknek is csodálatos ízélményt kínálnak!

A vadhús ugyancsak nagyon egészséges húsfajta, sok benne az ásványi anyag, és nem zsíros. Élvezeti értéke magas, magyarán, nagyon finom! Tudom, hogy nem olcsó, de néha engedjék meg maguknak!

E kötetben szereplő ételek nagy része ünnepi alkalmakra tartogatott receptek, de találnak köztük hétköznapra való ízletes, és egyszerűen készíthető fogásokat is. Sok sikert kívánok az elkészítésükhöz!"
(Frank Júlia)

Kiadó Corvina Kiadó
Megjelenés éve 2009
Oldalszám 72 oldal
Kötés spirál
ISBN 9789631358421